-
Alapvetõ élelmiszerek
- Kávé és kakaó
- Tea
- Reggelizõ pelyhek
- Lekvár, méz és krémek
- Konzerv, üveges és dobozos termékek
- Csokoládé, édesség
- Kekszek, nápolyik és piskóták
- Rágcsálnivalók és snackek
- Fõzési alapanyagok
- Száraz bab, borsó, egyéb hüvelyesek
- Rizs és egyéb gabonafélék, tészták
- Ételszószok és mártások
- Instant ételalapok
- Otthoni sütés
- Speciális élelmiszerek
- Nemzetközi konyha
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dr. Oetker Eredeti Puding karamellás pudingpor 40 g
Részletes termékadatok
Átlagos tápértékek
Elkészített pudingban: 100 g | Elkészített pudingban: 1 adagban kb. 144 g | Elkészített pudingban: 1 adagban %* | |||
---|---|---|---|---|---|
Energia: | 377 kJ | 543 kJ | |||
89 kcal | 128 kcal | 6 | |||
Zsír: | 1,3 g | 1,9 g | 3 | ||
- amelyből telített zsírsavak: | 0,9 g | 1,2 g | 6 | ||
Szénhidrát: | 16 g | 23 g | 9 | ||
- amelyből cukrok: | 10 g | 15 g | 17 | ||
Fehérje: | 3,0 g | 4,3 g | 9 | ||
Só: | 0,15 g | 0,22 g | 4 | ||
A termékből 500 ml (1,5%-os zsírtartalmú) tej és 35 g cukor hozzáadásával 4 adag készíthető. | |||||
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Tárolása
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők
Kukoricakeményítő, 3,2% karamell-cukorszirup, Természetes aromák (TEJET tartalmaz), Maltodextrin, Étkezési só.
Allergének
Tartalmazhat: GLUTÉN, TOJÁS.
Használati utasítások
Hozzávalók:
Dr. Oetker karamellás pudingpor, 500 ml tej és 3-4 csapott evőkanál cukor.
(4 adag elkészítéséhez elegendő)
1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
3. Folyamatos keverés közben, alacsonyabb hőfokon, forrástól számítva még legalább 1 percig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk.
Receptjavaslat:
A pudingot készítsük el a receptleírás szerint és öntsük kiöblített formákba. Tálaláskor díszítsük a puding tetejét grillázzsal.
Dr. Oetker karamellás pudingpor, 500 ml tej és 3-4 csapott evőkanál cukor.
(4 adag elkészítéséhez elegendő)
1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
3. Folyamatos keverés közben, alacsonyabb hőfokon, forrástól számítva még legalább 1 percig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk.
Receptjavaslat:
A pudingot készítsük el a receptleírás szerint és öntsük kiöblített formákba. Tálaláskor díszítsük a puding tetejét grillázzsal.
Nettó mennyiség
1db
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Dr. Oetker Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe:
Dr. Oetker Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Vevőszolgálat:
Dr. Oetker Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Receptek, tippek, információk
Dr. Oetker Mesterkonyha
Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER)
www.oetker.hu
Dr. Oetker Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe:
Dr. Oetker Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Vevőszolgálat:
Dr. Oetker Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Receptek, tippek, információk
Dr. Oetker Mesterkonyha
Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER)
www.oetker.hu