-
Alapvetõ élelmiszerek
- Kávé és kakaó
- Tea
- Reggelizõ pelyhek
- Lekvár, méz és krémek
- Konzerv, üveges és dobozos termékek
- Csokoládé, édesség
- Kekszek, nápolyik és piskóták
- Rágcsálnivalók és snackek
- Fõzési alapanyagok
- Száraz bab, borsó, egyéb hüvelyesek
- Rizs és egyéb gabonafélék, tészták
- Ételszószok és mártások
- Instant ételalapok
- Otthoni sütés
- Speciális élelmiszerek
- Nemzetközi konyha
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dr. Oetker Prémium belga csokoládés pudingpor 54 g
Részletes termékadatok
Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés
Belga csokoládés pudingporÁtlagos tápértékek
Elkészített pudingban: 100 g | Elkészített pudingban: 1 adagban kb. 148 g | Elkészített pudingban: 1 adagban %* | |||
---|---|---|---|---|---|
Energia: | 387 kJ | 573 kJ | |||
92 kcal | 136 kcal | 7 | |||
Zsír: | 2,0 g | 3,0 g | 4 | ||
-amelyből telített zsírsavak: | 1,3 g | 1,9 g | 10 | ||
Szénhidrát: | 14 g | 21 g | 8 | ||
-amelyből cukrok: | 10 g | 15 g | 17 | ||
Rost: | 1,0 g | 1,5 g | |||
Fehérje: | 3,3 g | 4,9 g | 10 | ||
Só: | 0,12 g | 0,17 g | 3 | ||
A termékből 500 ml (1,5%-os zsírtartalmú) tej és 30 g cukor hozzáadásával 4 adag készíthető. | |||||
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Tárolása
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők
Kukoricakeményítő, 27% zsírszegény kakaópor, 18% csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, természetes aroma), Aroma.
Allergének
Tartalmazhat: GLUTÉN, TEJ, TOJÁS, DIÓFÉLÉK.
Használati utasítások
Hozzávalók:
1 tasak Dr. Oetker Prémium pudingpor, 500 ml tej és 2-3 evőkanál cukor. (4 adag elkészítéséhez elegendő)
1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
3. Folyamatos keverés közben alacsonyabb hőfokon, forrástól számítva még legalább 1 percig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk.
Receptjavaslat:
20 g vajat 60 g cukorral világos aranybarnára pirítunk, majd 100 g apróra vágott pirított diót, mogyorót vagy mandulát keverünk bele. Az így elkészített grillázst vajas tányéron kihűtjük, összetörjük, és a pudingra morzsoljuk.
1 tasak Dr. Oetker Prémium pudingpor, 500 ml tej és 2-3 evőkanál cukor. (4 adag elkészítéséhez elegendő)
1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
3. Folyamatos keverés közben alacsonyabb hőfokon, forrástól számítva még legalább 1 percig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk.
Receptjavaslat:
20 g vajat 60 g cukorral világos aranybarnára pirítunk, majd 100 g apróra vágott pirított diót, mogyorót vagy mandulát keverünk bele. Az így elkészített grillázst vajas tányéron kihűtjük, összetörjük, és a pudingra morzsoljuk.
Nettó mennyiség
54g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Vevőszolgálat:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Receptek, tippek, információk
Dr. Oetker Mesterkonyha
Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER)
www.oetker.hu
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Vevőszolgálat:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Receptek, tippek, információk
Dr. Oetker Mesterkonyha
Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER)
www.oetker.hu