-
Alapvetõ élelmiszerek
- Kávé és kakaó
- Tea
- Reggelizõ pelyhek
- Lekvár, méz és krémek
- Konzerv, üveges és dobozos termékek
- Csokoládé, édesség
- Kekszek, nápolyik és piskóták
- Rágcsálnivalók és snackek
- Fõzési alapanyagok
- Száraz bab, borsó, egyéb hüvelyesek
- Rizs és egyéb gabonafélék, tészták
- Ételszószok és mártások
- Instant ételalapok
- Otthoni sütés
- Speciális élelmiszerek
- Nemzetközi konyha
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Nádcukor 1 kg
Részletes termékadatok
Termék információk
A cukor útja¨Minden út - jó út ami elvezet valahova.?
Magyarországon, 1419-ben találjuk az első feljegyzést a cukorról, Zsigmond király udvarában.
1638-ban megérkeztek az első holland telepesek akik 1639-ben cukornádat kezdtek termeszteni.
Az első cukorszállítmány 996-ban érkezett Szíriából és Egyiptomból Velencébe.
A nádcukor eredete:
Bár ma már sok országban termesztik, a nádcukor eredetileg Ázsia déli, délkeleti-részéről származik. A virágzás előtt learatott cukornádból befőzéssel nyerik ki a szirup állagú levet, melyet aztán édesítésre használtak. A helyiek később felfedezték, hogy a beszáradt szirup kristályos állagúvá áll össze, így pedig tárolása, szállítása és a vele való kereskedés is könnyebbé vált. Mivel az öreg kontinensen ekkoriban egyedüli édesítőszerként csak a mézet ismerték, a keleti eredetű újdonság természetesen hamar kedvelt árucikké vált. Innen ered a közismert mondás is: ?viszik, mint a cukrot¨.
Jellemzők
Ellenőrzött származásMegbízható minőség
Igazán karakteres íz
Enyhén füstös fűszeres illat
Karamellás aroma
Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés
NádcukorÁtlagos tápértékek
100 g termékben | |||||
---|---|---|---|---|---|
Energia | 1683 kJ/396 kcal | ||||
Zsír | 0 g | ||||
amelyből telített zsírsavak | 0 g | ||||
Szénhidrát | 99 g | ||||
amelyből cukrok | 99 g | ||||
Fehérje | 0 g | ||||
Só | 0 g |
Tárolása
Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások
Felhasználása a legtöbb hagyományos recept esetében azonos a fehér cukorral.
Felhasználása:
Termékünket bátran ajánljuk például kávéhoz, teához, süteményekhez, vagyis minden olyan ételhez és italhoz, amelyhez korábban fehér cukrot adott.
Felhasználása:
Termékünket bátran ajánljuk például kávéhoz, teához, süteményekhez, vagyis minden olyan ételhez és italhoz, amelyhez korábban fehér cukrot adott.
Nettó mennyiség
1kg
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft.
7400 Kaposvár
Iparos utca 4.
Vevőszolgálat:
1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft.
7400 Kaposvár
Iparos utca 4.
Tel.: +36 82 527 260
E-mail: [email protected]
www.cukormanufaktura.hu
www.facebook.com/1.MagyarCukorManufaktura
1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft.
7400 Kaposvár
Iparos utca 4.
Vevőszolgálat:
1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft.
7400 Kaposvár
Iparos utca 4.
Tel.: +36 82 527 260
E-mail: [email protected]
www.cukormanufaktura.hu
www.facebook.com/1.MagyarCukorManufaktura