Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
SPAR American Style Classic hamburger zsemle 6 db 300 g
Részletes termékadatok
Egyéb információk
A termék felületét etanollal kezeltük a csomagolás során.Átlagos tápértékek
100 g termékben | |||||
---|---|---|---|---|---|
Energia (kJ/kcal) | 1146 kJ/271 kcal | ||||
Zsír | 3,6 g | ||||
-amelyből telített zsírsavak | 0,6 g | ||||
Szénhidrát | 49 g | ||||
-amelyből cukrok | 5,9 g | ||||
Rost | 3,9 g | ||||
Fehérje | 8,6 g | ||||
Só | 1,3 g |
Tárolása
A felhasználás kezdetéig tartsa a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban. Felbontás után zárja vissza a megmaradt zsemléket és 48 órán belül fogyassza el!
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év) száraz, hűvös, közvetlen fénytől védett helyen tárolva: lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év) száraz, hűvös, közvetlen fénytől védett helyen tárolva: lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők
Búzafinomliszt, Ivóvíz, Cukor, Finomított növényi olaj (napraforgó), Élesztő, Sütőipari keverék (emulgeálószerek: E471, E472e, csomósodást gátló anyag: E170), Jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), Tartósítókeverék [tartósítószerek (E282, E200) szárított fermentált búzafinomliszt].
Allergének
A termék szezámmagot tartalmazhat!
Használati utasítások
Felhasználási javaslat:
Vágja félbe a zsemlét, majd pirítsa mindkét oldalát 2 percig, vagy melegítse a terméket sütőben 3-5 percig 200°C-on.
Vágja félbe a zsemlét, majd pirítsa mindkét oldalát 2 percig, vagy melegítse a terméket sütőben 3-5 percig 200°C-on.
Nettó mennyiség
300g
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Kizárólagos forgalmazó:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
H-2060 Bicske,
SPAR út
www.spar.hu
Vevőszolgálat:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
H-2060 Bicske,
SPAR út
www.spar.hu
Kizárólagos forgalmazó:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
H-2060 Bicske,
SPAR út
www.spar.hu
Vevőszolgálat:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
H-2060 Bicske,
SPAR út
www.spar.hu