-
Alapvetõ élelmiszerek
- Kávé és kakaó
- Tea
- Reggelizõ pelyhek
- Lekvár, méz és krémek
- Konzerv, üveges és dobozos termékek
- Csokoládé, édesség
- Kekszek, nápolyik és piskóták
- Rágcsálnivalók és snackek
- Fõzési alapanyagok
- Száraz bab, borsó, egyéb hüvelyesek
- Rizs és egyéb gabonafélék, tészták
- Ételszószok és mártások
- Instant ételalapok
- Otthoni sütés
- Speciális élelmiszerek
- Nemzetközi konyha
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Vegeta pörkölt- és gulyáskocka 12 x 10 g (120 g)
Részletes termékadatok
Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés
Pörkölt- és gulyáskocka. Szárított termékÁtlagos tápértékek
100 ml kész ételben | 1 adagban (1 kocka + 200 ml víz) | ||||
---|---|---|---|---|---|
Energia | 84 kJ / 20 kcal | 168 kJ / 40 kcal | |||
Zsír | 1,2 g | 2,3 g | |||
- amelyből telített zsírsavak | 0,7 g | 1,4 g | |||
Szénhidrát | 1,7 g | 3,4 g | |||
- amelyből cukrok | 0,8 g | 1,6 g | |||
Rost | 0,3 g | 0,6 g | |||
Fehérje | 0,6 g | 1,2 g | |||
Só | 1,1 g | 2,1 g |
Tárolása
Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők
Pálmaolaj, Ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát, dinátrium-guanilát), Étkezési só, Kukoricakeményítő, Édes pirospaprika 8%, Szárított vöröshagyma 6%, Cukor, Szárított paradicsom 5%, Élesztőkivonat, Köménymag, Szárított fokhagyma, Színezék (paprikakivonat), Aromák, Fűszerek, Csípős paprika, Petrezselyemlevél, Antioxidáns (rozmaringkivonat).
Allergének
Nyomokban zellert, búzalisztet, tejet és tojást is tartalmazhat.
Használati utasítások
12 kocka/2,4 l/12 adag elkészítéséhez
A Vegeta pörkölt- és gulyáskockát használja különböző ételek elkészítéséhez!
Levesek
Tészták
Húsos ételek
Elkészítési javaslat:
Tegyünk 2 leveskockát 4 dl forrásban lévő vízhez a gulyás, és 3 dl vízhez a pörkölt elkészítéséhez, majd 2 percig keverjük.
A gulyásleveskockát pörköltek és másféle ételek elkészítéséhez is használhatjuk.
A Vegeta pörkölt- és gulyáskockát használja különböző ételek elkészítéséhez!
Levesek
Tészták
Húsos ételek
Elkészítési javaslat:
Tegyünk 2 leveskockát 4 dl forrásban lévő vízhez a gulyás, és 3 dl vízhez a pörkölt elkészítéséhez, majd 2 percig keverjük.
A gulyásleveskockát pörköltek és másféle ételek elkészítéséhez is használhatjuk.
Nettó mennyiség
120g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Podravka d.d.,
A. Starcevica 32,
48000 Koprivnica,
Horvátország
Forgalmazó címe:
Podravka-International Kft.,
1143 Budapest,
Ilka utca 34.
www.vegeta.hu
Vevőszolgálat:
Podravka-International Kft.,
1143 Budapest,
Ilka utca 34.
www.vegeta.hu
Podravka d.d.,
A. Starcevica 32,
48000 Koprivnica,
Horvátország
Forgalmazó címe:
Podravka-International Kft.,
1143 Budapest,
Ilka utca 34.
www.vegeta.hu
Vevőszolgálat:
Podravka-International Kft.,
1143 Budapest,
Ilka utca 34.
www.vegeta.hu